Kom lekker schaatsen bij Ice Paradise

Bij Ice Paradise kun je naar hartenlust schaatsen op een overdekte ijsbaan van 1000m2. Maar er is meer te doen! Zo is er bij onze gezellige horeca warme chocolademelk te krijgen en bieden we een sfeervolle locatie voor bedrijfsfeesten en kinderpartijtjes. Zo heeft Ice Paradise voor iedereen wat!

En wil je komen schaatsen met de hele klas, of zelfs de hele school? Geen enkel probleem, want het Ice Paradise is ook een geschikte locatie voor schoolschaatsen. Slijp de schaatsen dus snel, dan zien we je op het ijs!

Openingstijden

Maandag t/m zondag 09:00 uur – 17:00 uur. Ice Paradise ligt aan de rand van winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands

Waar kan je ons vinden?

Weigelia 40-42
2262 AB Leidschendam
070 – 820 96 00

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Chopperrent

Elektrische Choppers zijn ideaal om op een milieuvriendelijke wijze de omgeving te ontdekken. Vanaf Leidschendam kan je prachtige tochten maken langs de bezienswaardigheden die de regio de bieden heeft.

Buitenplaats Molenwei

Natuur- en recreatieboerderij Buitenplaats Molenwei werkt aan een toekomstbestendig platteland waar iedereen welkom is. Samen met ambassadeurs, professionals en organisaties creëren ze meervoudige waarden, zowel ecologisch, sociaal, duurzaam en recreatief. Op de verschillende evenementenlocaties op het terrein is altijd wat te beleven op het gebied van cultuur, sport en spel. Zo biedt de buitenplaats het […]