De beste foto’s maak je in het Youseum

Het Youseum in de Westfield Mall of the Netherlands is het museum waar jíj het kunstwerk bent! In maar liefst dertig bijzondere en opvallende locaties kun je spelen, ontdekken en zoveel te gekke foto’s maken als je zelf wilt! In de bizarre themakamers weet je niet wat je meemaakt en kun je samen met je vrienden versteld staan van de vele leuke fotolocaties!

Je zou het Youseum kunnen kennen van Instagram, want het hele museum is speciaal ingericht met maar één doel: van de bezoeker het kunstwerk maken! Hier sta jíj centraal! Dus, trek je opvallendste outfit aan, laad je telefoon op en kom naar het Youseum in the Westfield Mall of the Netherlands!

Waar kan je ons vinden?

Youseum

Eglantier 1e
Verdieping 1
2262 AP Leidschendam
085-0162498

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Museum Swaensteyn

Museum Swaensteyn is hét huis voor de geschiedenis, kunst en cultuur van Voorburg en Leidschendam. Het museum is gevestigd in het Notarishuis in de Herenstraat, een van de oudste gebouwen in het Huygenskwartier van Voorburg.

Bibliotheek aan de Vliet Leidschendam

De Bibliotheek aan de Vliet Leidschendam staat vol met boeken voor jong en oud. Of je nu houdt van literatuur, architectuur, geschiedenis of biologie: hier vind je bijzondere boeken over alle denkbare thema’s.