De beste foto’s maak je in het Youseum

Het Youseum in de Westfield Mall of the Netherlands is het museum waar jíj het kunstwerk bent! In maar liefst dertig bijzondere en opvallende locaties kun je spelen, ontdekken en zoveel te gekke foto’s maken als je zelf wilt! In de bizarre themakamers weet je niet wat je meemaakt en kun je samen met je vrienden versteld staan van de vele leuke fotolocaties!

Je zou het Youseum kunnen kennen van Instagram, want het hele museum is speciaal ingericht met maar één doel: van de bezoeker het kunstwerk maken! Hier sta jíj centraal! Dus, trek je opvallendste outfit aan, laad je telefoon op en kom naar het Youseum in the Westfield Mall of the Netherlands!

Waar kan je ons vinden?

Youseum

Eglantier 1e
Verdieping 1
2262 AP Leidschendam
085-0162498

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Ruiterstandbeeld Corbulo

Corbulo is de oprichter van Forum Hadriani, het huidige Voorburg. Al meer dan vijftig jaar waakt zijn bijzondere ruiterstandbeeld hier over de omgeving! Het beeld is een mooie stop in de stadwandeling en een prachtige, kunstzinnige weerspiegeling van een uniek stukje geschiedenis.

Camping Noorthey

Camping Noorthey beschikt over luxe kampeerplekken en twee appartementen en vormt een prachtige uitvalsbasis voor fiets- en wandelroutes door weilanden, bossen en duinen. Hier kun je even helemaal tot rust komen en genieten van de prachtige natuur!