De beste foto’s maak je in het Youseum

Het Youseum in de Westfield Mall of the Netherlands is het museum waar jíj het kunstwerk bent! In maar liefst dertig bijzondere en opvallende locaties kun je spelen, ontdekken en zoveel te gekke foto’s maken als je zelf wilt! In de bizarre themakamers weet je niet wat je meemaakt en kun je samen met je vrienden versteld staan van de vele leuke fotolocaties!

Je zou het Youseum kunnen kennen van Instagram, want het hele museum is speciaal ingericht met maar één doel: van de bezoeker het kunstwerk maken! Hier sta jíj centraal! Dus, trek je opvallendste outfit aan, laad je telefoon op en kom naar het Youseum in the Westfield Mall of the Netherlands!

Waar kan je ons vinden?

Youseum

Eglantier 1e
Verdieping 1
2262 AP Leidschendam
085-0162498

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Fletcher Leidschendam-Den Haag

Dankzij de unieke ligging van het Fletcher Hotel zijn stad, strand en groen binnen handbereik. Of je op zoek bent naar natuur, historie of binnenstad, Het hotel is de perfecte plek om Den Haag en omgeving vanuit te ontdekken.

Workshops van Brugman Art

In het historische centrum van Voorburg organiseert Brugman Art workshops op het gebied van schilderen, beeldhouwen, boetseren en nog veel meer.