De beste foto’s maak je in het Youseum

Het Youseum in de Westfield Mall of the Netherlands is het museum waar jíj het kunstwerk bent! In maar liefst dertig bijzondere en opvallende locaties kun je spelen, ontdekken en zoveel te gekke foto’s maken als je zelf wilt! In de bizarre themakamers weet je niet wat je meemaakt en kun je samen met je vrienden versteld staan van de vele leuke fotolocaties!

Je zou het Youseum kunnen kennen van Instagram, want het hele museum is speciaal ingericht met maar één doel: van de bezoeker het kunstwerk maken! Hier sta jíj centraal! Dus, trek je opvallendste outfit aan, laad je telefoon op en kom naar het Youseum in the Westfield Mall of the Netherlands!

Waar kan je ons vinden?

Youseum

Eglantier 1e
Verdieping 1
2262 AP Leidschendam
085-0162498

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Stadstuin Rusthout

In het bruisende hart van Leidschendam vind je Stadstuin Rusthout. Een heerlijke plek met leuke dieren, een fijne natuurspeeltuin en nog veel meer. Hier kun je even tot rust komen en genieten van de gezellige atmosfeer.

Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Het maakt niet uit waar je geïnteresseerd in bent: Bibliotheek aan de Vliet Voorburg heeft er een boek over. Door het ruime aanbod aan boeken kunnen jong en oud plezierig lezen, gewoon thuis of gezellig aan de leestafel in de bibliotheek.