Ontdek het bijzondere Huize Middenburg

Huize Middenburg is een bijzondere verschijning in Park Middenburg/Sonnenburgh. Het 17e-eeuwse huis ligt verscholen achter de bomen en de bosschages van onder andere rododendrons. Ook in die tijd werden er al meerdere levendige beschrijvingen gemaakt van het park, waarvan we veel elementen nu nog steeds kunnen zien en bezoeken.

Rondom Huize Middenburg kun je heerlijk wandelen in een van de twee parken en lekker uitrusten op het gras. Ook liefhebbers van eeuwenoude bomen zijn hier op hun plek! Daarnaast kun je voor een hapje of een drankje terecht bij het nabijgelegen Trammmhuys!

Tip

Stop ook eens bij Kinderboerderij Vreugd en Rust en ontdek allerlei verschillende dieren midden in Park Vreugd en Rust.

Lees meer over Kinderboerderij Vreugd en Rust

Waar kan je ons vinden?

Huize Middenburg

Westeinde 28
Voorburg

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Golfbaan Sportpark De Star

De 18 holes Pitch & Putt golfbaan van Sportpark de Star is een van de leukste Pitch & Putt golfbanen van Nederland! Op de Pitch & Putt baan van Sportpark de Star heb je geen golfpas nodig! Ideaal dus  voor bedrijfsuitjes of familiegolf.

Winkelen in Westfield Mall of the Netherlands

Groots én knus, verrassend én vertrouwd, meeslepend én ontspannen: Westfield Mall of the Netherlands is het allemaal, en nog veel meer. Hier gaat een middag shoppen moeiteloos over in een avond uit. Ervaar je internationale allure met een Hollandse twist!