Laat Je Verrassen - Dit is waarom we het doen

Met ‘Laat Je Verrassen’ wil gemeente Leidschendam-Voorburg de hele regio - en misschien wel het hele land – laten zien wat Leidschendam, Voorburg en Stompwijk te bieden heeft. Door middel van praktische tips, handige informatie en leuke acties zorgen we dat alle leuke locaties, activiteiten, winkels, restaurants en verenigingen in de gemeente in de welverdiende schijnwerpers komen te staan!

Voor een gezellig avondje uit, een leuke dag sporten, een inspirerende theatervoorstelling of een leerzaam museumbezoek hoef je dus écht de gemeente niet uit! Alles staat overzichtelijk op onze site. Zo laten we zien wat we te bieden hebben en steunen we lokale ondernemers.

“Er is zó veel te beleven in Leidschendam-Voorburg!
En dat mag iedereen weten!”

We hopen niet alleen de inwoners van onze prachtige gemeente te inspireren om lokaal op pad te gaan, maar we willen natuurlijk ook graag bezoekers trekken van ver daarbuiten. En met deze handige website weet je dírect wat er te doen is en waar je kunt genieten van leuke activiteiten en evenementen voor jong en oud!

Heb je een tip, praktische informatie of vind je dat jouw onderneming, vereniging of activiteit ook op de site moet staan? Neem dan contact op met projectcoördinator Mark Baars op mark@lvverrast.nl!

De campagne is tot stand gekomen in samenwerking met gemeente Leidschendam-Voorburg (https://www.lv.nl/).

Heeft u een vraag of wilt u een wijziging van de content voorstellen, dan kunt u contact opnemen via info@lvverrast.nl.