Lekker spelen met de dieren bij Kinderboerderij Vreugd en Rust

Kinderboerderij Vreugd en Rust is klein, sfeervol, gezellig en overzichtelijk. Ideaal dus voor de kleintjes en de iets-minder-kleintjes. Door de gemoedelijke sfeer waan je jezelf al snel op het platteland! De geiten, kippen en andere dieren zijn erg leuk om van dichtbij te bekijken en te aaien.

Daarnaast kunnen kinderen bij de boerderij veel leren over duurzaamheid en milieu, iets waar ze bij Vreugd en Rust veel waarde aan hechten. Het hele terrein is overigens omgeven door veel groen, waardoor je ook op warme zomerse dagen lekker in de schaduw kunt staan. De kinderboerderij biedt overigens niet alleen onderdak aan bezoekers, want voor mensen met een verstandelijke beperking biedt de boerderij werkgelegenheid.

Waar kan je ons vinden?

Kinderboerderij Vreugd en Rust

Oosteinde 12
Voorburg
06-41516200
vreugdenrust@middin.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Fletcher Leidschendam-Den Haag

Dankzij de unieke ligging van het Fletcher Hotel zijn stad, strand en groen binnen handbereik. Of je op zoek bent naar natuur, historie of binnenstad, Het hotel is de perfecte plek om Den Haag en omgeving vanuit te ontdekken.

Schatten aan de Vliet

Leidschendam-Voorburg heeft héél veel te bieden. En hoe kun je al dat moois beter ontdekken dan tijdens een prachtige wandel- of fietstocht door de hele regio?