Voel je thuis bij B&B de Rietvink

Gastvrijheid staat bij B&B de Rietvink hoog in het vaandel. De B&B bevindt zich op de gehele bovenverdieping van een prachtig vrijstaand houten huis, dat ze in 2018 zelf hebben gebouwd.

Met twee ruime en lichte kamers, elk voorzien van een eigen badkamer, biedt de B&B een comfortabel verblijf voor zowel particuliere als zakelijke gasten.

Geniet daarnaast van de ruime tuin, waar je heerlijk buiten kunt zitten en kunt genieten van de prachtige bloemenpracht. Voel je thuis bij B&B de Rietvink!

Openingstijden

Inchecken vanaf 15.00 uur, of in overleg. Uitchecken tot 11.00 uur, of in overleg. B&B de Rietvink is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Er kan gratis geparkeerd worden voor de deur. Overnachten kan met of zonder ontbijt, in overleg.

Waar kan je ons vinden?

B&B de Rietvink

Rietvinklaan 7
2265 CC Leidschendam
06-34083907
info@bnbderietvink.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Oude- of Martinikerk

De Oude- of Martinikerk heeft een unieke historie, beginnend rond het jaar 1200. Tot op de dag van vandaag kun je hier de grotendeels middeleeuwse uitstraling van de kerk bewonderen!

Huize Middenburg

Huize Middenburg is een bijzondere verschijning. Het 17e-eeuwse huis ligt verscholen achter de bomen en de bosschages. Rondom Huize Middenburg kun je heerlijk wandelen in een van de twee parken en lekker uitrusten op het gras.