Voel je thuis bij B&B de Rietvink

Gastvrijheid staat bij B&B de Rietvink hoog in het vaandel. De B&B bevindt zich op de gehele bovenverdieping van een prachtig vrijstaand houten huis, dat ze in 2018 zelf hebben gebouwd.

Met twee ruime en lichte kamers, elk voorzien van een eigen badkamer, biedt de B&B een comfortabel verblijf voor zowel particuliere als zakelijke gasten.

Geniet daarnaast van de ruime tuin, waar je heerlijk buiten kunt zitten en kunt genieten van de prachtige bloemenpracht. Voel je thuis bij B&B de Rietvink!

Openingstijden

Inchecken vanaf 15.00 uur, of in overleg. Uitchecken tot 11.00 uur, of in overleg. B&B de Rietvink is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Er kan gratis geparkeerd worden voor de deur. Overnachten kan met of zonder ontbijt, in overleg.

Waar kan je ons vinden?

B&B de Rietvink

Rietvinklaan 7
2265 CC Leidschendam
06-34083907
info@bnbderietvink.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Sluis in Leidschendam

Bij de sluis in het historische centrum van Leidschendam kun je genieten op meerdere terrassen, cafés en restaurants. Leidschendam heeft namelijk een bijzondere geschiedenis, die je echt proeft in de omgeving van de sluis.

Golfbaan Sportpark De Star

De 18 holes Pitch & Putt golfbaan van Sportpark de Star is een van de leukste Pitch & Putt golfbanen van Nederland! Op de Pitch & Putt baan van Sportpark de Star heb je geen golfpas nodig! Ideaal dus  voor bedrijfsuitjes of familiegolf.