Kom lekker lezen bij Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Het maakt niet uit waarin je geïnteresseerd bent: de Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg heeft er een boek over. Door het ruime aanbod aan boeken kunnen jong en oud plezierig lezen, gewoon thuis of gezellig aan de leestafel in de bibliotheek.

Daarnaast heeft de bibliotheek individuele studieplekken voor mensen die even rustig willen studeren of werken. Ook kun je tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van de computers met printer. Voor teams, bedrijven of organisaties is het ook mogelijk te vergaderen in een van de vergaderruimtes.

De Bibliotheek aan de Vliet is niet meer alleen een plek waar je boeken kunt lenen of studeren. Als je de Nederlandse taal beter wilt leren, dan kun je terecht in het Taalhuis. Allemaal Digitaal biedt je hulp bij vragen over computers, de digitale overheid en e-books. Ook worden er regelmatig inspirerende, creatieve, leerzame en ontspannende activiteiten voor jong en oud in de bibliotheek georganiseerd. Interessante lezingen, workshops en cursussen. In Theater Ludens kunt u genieten van films die het theater in samenwerking met de bibliotheek programmeert.

De Bibliotheek aan de Vliet Voorburg is een plek waar iedereen kan werken, lezen en leren!

Als lid van de bibliotheek leen je gratis e-books en luisterboeken in de landelijke online bibliotheek. Zo kun je overal en altijd genieten van mooie verhalen.

En als je niet naar de bibliotheek kunt komen, dan is er ook de Bibliotheek aan Huis. Een vrijwilliger brengt dan regelmatig boeken bij je thuis.

Wist je dat..

Bibliotheek aan de Vliet Voorburg gevestigd is in Winkelcentrum de Julianabaan? Combineer je bezoek aan de bibliotheek dus met een bezoek aan het winkelcentrum. 

Lees meer over winkelen bij de Julianabaan

Openingstijden

Maandag
12.00 - 18.00 uur
Dinsdag
10.00 - 18.00 uur
Woensdag
10.00 - 18.00 uur
Donderdag
10.00 - 18.00 uur
Vrijdag
10.00 - 18.00 uur
Zaterdag
10.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten

Waar kan je ons vinden?

Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Koningin Julianalaan 257
Voorburg
070-2400250
secretariaat@bibliotheekaandevliet.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Het Veur Theater

Het Veur Theater is dé plek voor voorstellingen, feesten en partijen! Het theater is gevestigd in een kerkgebouw uit 1908, wat bijdraagt aan de bijzondere atmosfeer. Het hele jaar door zijn hier bijzondere toneelstukken, one-man-shows, cabaretvoorstellingen en meer te zien.

Kinderboerderij Vreugd en Rust

Kinderboerderij Vreugd en Rust is klein, sfeervol, gezellig en overzichtelijk. Ideaal dus voor de kleintjes en de iets-minder-kleintjes. Door de gemoedelijke sfeer waan je jezelf al snel op het platteland! De geiten, kippen en andere dieren zijn erg leuk om van dichtbij te bekijken en te aaien. Daarnaast kunnen kinderen bij de boerderij veel leren […]