Kom lekker lezen bij Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Het maakt niet uit waarin je geïnteresseerd bent: de Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg heeft er een boek over. Door het ruime aanbod aan boeken kunnen jong en oud plezierig lezen, gewoon thuis of gezellig aan de leestafel in de bibliotheek.

Daarnaast heeft de bibliotheek individuele studieplekken voor mensen die even rustig willen studeren of werken. Ook kun je tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van de computers met printer. Voor teams, bedrijven of organisaties is het ook mogelijk te vergaderen in een van de vergaderruimtes.

De Bibliotheek aan de Vliet is niet meer alleen een plek waar je boeken kunt lenen of studeren. Als je de Nederlandse taal beter wilt leren, dan kun je terecht in het Taalhuis. Allemaal Digitaal biedt je hulp bij vragen over computers, de digitale overheid en e-books. Ook worden er regelmatig inspirerende, creatieve, leerzame en ontspannende activiteiten voor jong en oud in de bibliotheek georganiseerd. Interessante lezingen, workshops en cursussen. In Theater Ludens kunt u genieten van films die het theater in samenwerking met de bibliotheek programmeert.

De Bibliotheek aan de Vliet Voorburg is een plek waar iedereen kan werken, lezen en leren!

Als lid van de bibliotheek leen je gratis e-books en luisterboeken in de landelijke online bibliotheek. Zo kun je overal en altijd genieten van mooie verhalen.

En als je niet naar de bibliotheek kunt komen, dan is er ook de Bibliotheek aan Huis. Een vrijwilliger brengt dan regelmatig boeken bij je thuis.

Wist je dat..

Bibliotheek aan de Vliet Voorburg gevestigd is in Winkelcentrum de Julianabaan? Combineer je bezoek aan de bibliotheek dus met een bezoek aan het winkelcentrum. 
Lees meer over winkelen bij de Julianabaan

Openingstijden

Maandag
12.00 - 18.00 uur
Dinsdag
10.00 - 18.00 uur
Woensdag
10.00 - 18.00 uur
Donderdag
10.00 - 18.00 uur
Vrijdag
10.00 - 18.00 uur
Zaterdag
10.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten

Waar kan je ons vinden?

Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Koningin Julianalaan 257
Voorburg
070-2400250
secretariaat@bibliotheekaandevliet.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Park Vreugd en Rust

Het voormalige landgoed Vreugd en Rust in Voorburg is tegenwoordig een vrij toegankelijk park met leuke voorzieningen.Hier kun je heerlijk wandelen en genieten van de rust tussen al het groen!

Horeca in de Julianabaan

Of je nu zin hebt in een uitgebreide lunch of iets makkelijks voor onderweg: de Julianabaan heeft het. Hier kun je het lekkerste eten halen bij een van de unieke tentjes, grote ketens of gewoon bij de supermarkt.