Kom lekker lezen bij Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Het maakt niet uit waarin je geïnteresseerd bent: de Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg heeft er een boek over. Door het ruime aanbod aan boeken kunnen jong en oud plezierig lezen, gewoon thuis of gezellig aan de leestafel in de bibliotheek.

Daarnaast heeft de bibliotheek individuele studieplekken voor mensen die even rustig willen studeren of werken. Ook kun je tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van de computers met printer. Voor teams, bedrijven of organisaties is het ook mogelijk te vergaderen in een van de vergaderruimtes.

De Bibliotheek aan de Vliet is niet meer alleen een plek waar je boeken kunt lenen of studeren. Als je de Nederlandse taal beter wilt leren, dan kun je terecht in het Taalhuis. Allemaal Digitaal biedt je hulp bij vragen over computers, de digitale overheid en e-books. Ook worden er regelmatig inspirerende, creatieve, leerzame en ontspannende activiteiten voor jong en oud in de bibliotheek georganiseerd. Interessante lezingen, workshops en cursussen. In Theater Ludens kunt u genieten van films die het theater in samenwerking met de bibliotheek programmeert.

De Bibliotheek aan de Vliet Voorburg is een plek waar iedereen kan werken, lezen en leren!

Als lid van de bibliotheek leen je gratis e-books en luisterboeken in de landelijke online bibliotheek. Zo kun je overal en altijd genieten van mooie verhalen.

En als je niet naar de bibliotheek kunt komen, dan is er ook de Bibliotheek aan Huis. Een vrijwilliger brengt dan regelmatig boeken bij je thuis.

Evenementen bij Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Vrouw ontspannend liggend op de grond met koptelefoon op - Workshop Mindfulness

Workshop: Mindfulness

We hebben vaak haast, doen dingen op de automatische piloot en staan er eigenlijk nauwelijks bij stil. Wil jij meer in het moment leren leven? Leren te kijken en ervaren zonder meteen een oordeel te hebben? Dan is deze gratis workshop 'Mindfulness' iets voor jou.

6 juni 2024
Lees meer over Mindfulness workshop

Wist je dat..

Bibliotheek aan de Vliet Voorburg gevestigd is in Winkelcentrum de Julianabaan? Combineer je bezoek aan de bibliotheek dus met een bezoek aan het winkelcentrum. 
Lees meer over winkelen bij de Julianabaan

Openingstijden

Maandag
12.00 - 18.00 uur
Dinsdag
10.00 - 18.00 uur
Woensdag
10.00 - 18.00 uur
Donderdag
10.00 - 18.00 uur
Vrijdag
10.00 - 18.00 uur
Zaterdag
10.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten

Waar kan je ons vinden?

Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Koningin Julianalaan 257
Voorburg
070-2400250
secretariaat@bibliotheekaandevliet.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Fletcher Leidschendam-Den Haag

Dankzij de unieke ligging van het Fletcher Hotel zijn stad, strand en groen binnen handbereik. Of je op zoek bent naar natuur, historie of binnenstad, Het hotel is de perfecte plek om Den Haag en omgeving vanuit te ontdekken.

Informatiepaneel Voetbal Noortheylaan

Na enig wetenschappelijk onderzoek werd in 2018 ontdekt dat de bakermat van het Nederlandse Voetbal in Leidschendam ligt. Tot 1882 stond daar namelijk Jongenskostschool Noorthey, waar rond 1864 de eerste voetbalwedstrijd in Nederland gespeeld werd