Altijd wat te bleven bij Buitenplaats Molenwei

Natuur- en recreatieboerderij Buitenplaats Molenwei werkt aan een toekomstbestendig platteland waar iedereen welkom is. Samen met ambassadeurs, professionals en organisaties creëren ze meervoudige waarden, zowel ecologisch, sociaal, duurzaam en recreatief. Op de verschillende evenementenlocaties op het terrein is altijd wat te beleven op het gebied van cultuur, sport en spel. Zo biedt de buitenplaats het hele jaar door een bijzondere locatie voor vermaak.

Ook is het mogelijk te overnachten in een van de bijzondere tipi’s op de campsite. Zo waan je je helemaal in het wilde westen, gewoon in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast zijn er nog meer bijzondere locaties om heerlijk te slapen, en dat maakt Buitenplaats Molenwei zeker het bezoeken waard!

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak t.b.v. besloten events, vergaderingen en teambuildings.                            Campsite Molenweijanuari t/m december, overnachting in Polderpods. Mei t/m september, staanplaatsen eigen tent of camperbus         Fiets, step en e-chopper verhuurJuni t/m oktober, op basis van reservering en beschikbaarheid.

Waar kan je ons vinden?

Buitenplaats Molenwei

Stompwijkseweg 27
Leidschendam
contact@buitenplaatsmolenwei.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Boerderij Akkerlust

Midden in de natuur maar toch dichtbij de stad en het strand. Ontdek de aangename atmosfeer en fijne dieren bij Hotel Boerderij Akkerlust.

Opa’s Veldje

De grote speelweide van Opa's veldje biedt ruimte om te voetballen of gewoon lekker rond te rennen. Ook in de aansluitende speeltuin kunnen kinderen zich prima vermaken.