Kunstzinnig in het groen bij Buitenplaats Molenwei

Natuur- en recreatieboerderij Buitenplaats Molenwei werkt aan een toekomstbestendig platteland. Waar voorheen de koeien stonden is nu ruimte voor bijeenkomsten, kunst en cultuur. De locatie beschikt over originele binnenruimtes en groene sfeerkamers voor zakelijke gasten, cultureel event of een familiedag.

Regelmatig worden workshops en educatieve programma’s georganiseerd met professionals uit de regio. Groene thema’s en duurzaamheid gaan op de buitenplaats hand in hand. Echte barbecue fanaten voelen zich vast thuis bij de chef-kok van de Grill Academy op Molenwei.

Vanaf half april t/m half september is het mogelijk te overnachten op de groene campsite met een camper of tentje. Hier waan je je helemaal in het groen, naast de grote stad.

Evenementen bij Buitenplaats Molenwei

Openlucht koffieconcert

Vocaal Ensemble Muze brengt een kleurenpalet aan klanken in de natuur en onder de Silo tent, onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Hemelse liederen van Nederlandse componisten als Strategier en de Klerk, maar ook van Casals en Tsjaikovski. Daarnaast diverse volksliederen uit Hongarije en een uit Zweden.

1 juli, van 19:30 tot 20:30 uur
Openlucht koffieconcert

Openingstijden

Bezichtiging voor bijeenkomsten op afspraak. De groene campsite is open van half april tot half september. Fiets- en stepverhuur is het hele jaar rond, op basis van reservering en beschikbaarheid.

Waar kan je ons vinden?

Buitenplaats Molenwei

Stompwijkseweg 27
Leidschendam
contact@buitenplaatsmolenwei.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Audiotour Leidschendam-Voorburg

Gemeente Leidschendam-Voorburg heeft een rijke geschiedenis. Met de Audiotour Leidschendam-Voorburg kun je nu tijdens een wandeling door de stad alles leren over wat de kernen van de gemeente te bieden hebben.

ArtiBrak

De sfeervolle galerie ArtiBrak in het historische centrum van Voorburg. Als kunstliefhebber kan je hier je hart ophalen. Er worden uitwisselingen met andere kunstenaarsverenigingen en workshops georganiseerd.