Kunstzinnig in het groen bij Buitenplaats Molenwei

Natuur- en recreatieboerderij Buitenplaats Molenwei werkt aan een toekomstbestendig platteland. Waar voorheen de koeien stonden is nu ruimte voor bijeenkomsten, kunst en cultuur. De locatie beschikt over originele binnenruimtes en groene sfeerkamers voor zakelijke gasten, cultureel event of een familiedag.

Regelmatig worden workshops en educatieve programma’s georganiseerd met professionals uit de regio. Groene thema’s en duurzaamheid gaan op de buitenplaats hand in hand. Echte barbecue fanaten voelen zich vast thuis bij de chef-kok van de Grill Academy op Molenwei.

Vanaf half april t/m half september is het mogelijk te overnachten op de groene campsite met een camper of tentje. Hier waan je je helemaal in het groen, naast de grote stad.

Openingstijden

Bezichtiging voor bijeenkomsten op afspraak. De groene campsite is open van half april tot half september. Fiets- en stepverhuur is het hele jaar rond, op basis van reservering en beschikbaarheid.

Waar kan je ons vinden?

Buitenplaats Molenwei

Stompwijkseweg 27
Leidschendam
contact@buitenplaatsmolenwei.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Horeca rond De Vliet

Het kan zomaar voorkomen dat je na een sportief en gezellig dagje uit Leidschendam-Voorburg écht even zin hebt in wat lekkers! Wel, geen enkel probleem, want rond De Vliet vind je gezellige horeca voor elke gelegenheid!

Horeca in Huygenskwartier

De horeca in het historische centrum van Voorburg is veelzijdig, en biedt altijd sfeer en karakter. Het winkelgebied van Oud-Voorburg combineert winkels, met horeca en cultuur in een uniek monumentaal decor.