Altijd wat te bleven bij Buitenplaats Molenwei

Natuur- en recreatieboerderij Buitenplaats Molenwei werkt aan een toekomstbestendig platteland waar iedereen welkom is. Samen met ambassadeurs, professionals en organisaties creëren ze meervoudige waarden, zowel ecologisch, sociaal, duurzaam en recreatief. Op de verschillende evenementenlocaties op het terrein is altijd wat te beleven op het gebied van cultuur, sport en spel. Zo biedt de buitenplaats het hele jaar door een bijzondere locatie voor vermaak.

Ook is het mogelijk te overnachten in een van de bijzondere tipi’s op de campsite. Zo waan je je helemaal in het wilde westen, gewoon in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast zijn er nog meer bijzondere locaties om heerlijk te slapen, en dat maakt Buitenplaats Molenwei zeker het bezoeken waard!

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak t.b.v. besloten events, vergaderingen en teambuildings. Campsite Molenweijanuari t/m december, vernachting in Polderpods.  Mei t/m september, staanplaatsen eigen tent of camperbus. Fiets, step en e-chopper verhuur. Juni t/m oktober, op basis van reservering en beschikbaarheid.

Waar kan je ons vinden?

Buitenplaats Molenwei

Stompwijkseweg 27
Leidschendam
contact@buitenplaatsmolenwei.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Schatten aan de Vliet

Leidschendam-Voorburg heeft héél veel te bieden. En hoe kun je al dat moois beter ontdekken dan tijdens een prachtige wandel- of fietstocht door de hele regio?

Bibliotheek aan de Vliet Leidschendam

De Bibliotheek aan de Vliet Leidschendam staat vol met boeken voor jong en oud. Of je nu houdt van literatuur, architectuur, geschiedenis of biologie: hier vind je bijzondere boeken over alle denkbare thema’s.