Altijd wat te bleven bij Buitenplaats Molenwei

Natuur- en recreatieboerderij Buitenplaats Molenwei werkt aan een toekomstbestendig platteland waar iedereen welkom is. Samen met ambassadeurs, professionals en organisaties creëren ze meervoudige waarden, zowel ecologisch, sociaal, duurzaam en recreatief. Op de verschillende evenementenlocaties op het terrein is altijd wat te beleven op het gebied van cultuur, sport en spel. Zo biedt de buitenplaats het hele jaar door een bijzondere locatie voor vermaak.

Ook is het mogelijk te overnachten in een van de bijzondere tipi’s op de campsite. Zo waan je je helemaal in het wilde westen, gewoon in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast zijn er nog meer bijzondere locaties om heerlijk te slapen, en dat maakt Buitenplaats Molenwei zeker het bezoeken waard!

Evenementen bij Buitenplaats Molenwei

Brak – Komische eenakter – van Frank Houtappels

Twee zussen, Will de jongste en Tosca de oudste van een gezin, kijken terug op de afgelopen dag en alle dagen daarvoor. Want als je oud bent valt er niet veel vooruit te kijken. Ze vertellen elkaar wat ze elkaar en zichzelf al zo vaak verteld hebben. Het leven kabbelt, of staat zelfs stil. Kleinigheden worden grote gebeurtenissen en andersom.

7 oktober 2021
Lees meer over Brak

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak t.b.v. besloten events, vergaderingen en teambuildings.                           

Campsite Molenwei
januari t/m december, overnachting in Polderpods. 
Mei t/m september, staanplaatsen eigen tent of camperbus        

Fiets, step en e-chopper verhuur
Juni t/m oktober, op basis van reservering en beschikbaarheid.

Waar kan je ons vinden?

Buitenplaats Molenwei

Stompwijkseweg 27
Leidschendam
contact@buitenplaatsmolenwei.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Kinderboerderij Essesteijn

Kinderboerderij Essesteijn is een gezellig plek voor jong en oud, én natuurlijk voor echte dierenliefhebbers. De koeien, kippen, schapen, konijnen en cavia’s die hier rondlopen zijn leuk gezelschap voor kinderen en ouders.

Golfbaan Sportpark De Star

De 18 holes Pitch & Putt golfbaan van Sportpark de Star is een van de leukste Pitch & Putt golfbanen van Nederland! Op de Pitch & Putt baan van Sportpark de Star heb je geen golfpas nodig! Ideaal dus  voor bedrijfsuitjes of familiegolf.