Altijd wat te bleven bij Buitenplaats Molenwei

Natuur- en recreatieboerderij Buitenplaats Molenwei werkt aan een toekomstbestendig platteland waar iedereen welkom is. Samen met ambassadeurs, professionals en organisaties creëren ze meervoudige waarden, zowel ecologisch, sociaal, duurzaam en recreatief. Op de verschillende evenementenlocaties op het terrein is altijd wat te beleven op het gebied van cultuur, sport en spel. Zo biedt de buitenplaats het hele jaar door een bijzondere locatie voor vermaak.

Ook is het mogelijk te overnachten in een van de bijzondere tipi’s op de campsite. Zo waan je je helemaal in het wilde westen, gewoon in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast zijn er nog meer bijzondere locaties om heerlijk te slapen, en dat maakt Buitenplaats Molenwei zeker het bezoeken waard!

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak t.b.v. besloten events, vergaderingen en teambuildings.                            Campsite Molenweijanuari t/m december, overnachting in Polderpods. Mei t/m september, staanplaatsen eigen tent of camperbus         Fiets, step en e-chopper verhuurJuni t/m oktober, op basis van reservering en beschikbaarheid.

Waar kan je ons vinden?

Buitenplaats Molenwei

Stompwijkseweg 27
Leidschendam
contact@buitenplaatsmolenwei.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Het maakt niet uit waar je geïnteresseerd in bent: Bibliotheek aan de Vliet Voorburg heeft er een boek over. Door het ruime aanbod aan boeken kunnen jong en oud plezierig lezen, gewoon thuis of gezellig aan de leestafel in de bibliotheek.

Restaurant Waterfront

In Restaurant Waterfront kun je overheerlijk eten en drinken met uitzicht op het water. Midden in recreatiegebied Vlietland geniet je zo op een passende wijze van een hapje en drankje.