Horeca in het Huygenskwartier

De horeca in het historische centrum van Voorburg is veelzijdig, en biedt altijd sfeer en karakter. Het winkelgebied van Oud-Voorburg combineert winkels, met horeca en cultuur in een uniek monumentaal decor. Je kunt er overdag en ’s avonds terecht in diverse restaurants en lunchrooms! Zo biedt de horeca hier een gezellige toevoeging aan een leuk dagje uit!

Het winkelgebied kent een breed aanbod aan horecagelegenheden. Van chique restaurants met een hooggewaardeerde menukaart tot gezellige (grand) café’s met een ontspannen sfeer. Kortom, genoeg mogelijkheden om tijdens het winkelen culinair te genieten van een lunch of diner.

Evenementen bij Huygenskwartier Voorburg

Een gezin op de fiets die naar een standbeeld kijken

Voorburgse Rondgang

De Voorburgse Rondgang is een kunstenfestival in Huygenskwartier Voorburg. De gezellige straten vullen zich met mini-galerietjes, culturele instellingen zetten hun deuren open en je kunt via een route langs alle galeries genieten van alle galeries die Voorburg rijk is.

24 juni 2023
Lees meer over Voorburgse Rondgang
Foto van muzikanten die optreden

Jazz Culinair in Huygenskwartier

Een muzikale proeverij met lekkere jazzmuziek! Op diverse podia wordt een breed programma gepresenteerd, waarin naast nationaal en internationaal vermaarde Jazzmusici ook podium is voor lokaal en regionaal Jazztalent. In diverse tenten en stands kan genoten worden van drinken en een hapje eten, verzorgd door de horeca van het Huygenskwartier en omgeving.

30 juni t/m 2 juli 2023
Lees meer over Jazz Culinair
Foto van vier muzikanten

Huygens Festival 2023

Het Huygens Festival is hét klassieke muziekfestival van Leidschendam-Voorburg. Drie dagen lang zijn er verschillende optredens van solisten en gezelschappen, zowel professioneel, amateur als jeugd in het Huygenskwartier Voorburg.

22 t/m 24 september 2023
Lees meer over Huygens Festival

Ontdek meer Voorburg

Ga terug in de tijd bij Huygens' Hofwijck of Museum Swaensteyn.

Ontdek meer over Huygens' Hofwijck

Waar kan je ons vinden?

Logo Huygenskwartier Voorburg

Huygenskwartier Voorburg

Voorburg
huygenskwartiervoorburg@lv.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Winkelen in Leidschendam Centrum

Historisch, gemoedelijk, waterrijk, kleinschalig, gezellig, feestelijk: het zijn slechts enkele van de vele goede redenen om eens een bezoek aan Leidschendam Centrum te brengen. Hier vind je ook een grote variatie aan leuke winkels waar je van alles kunt krijgen!

Natuurgebied Duin Horst en Weide

Duin Horst & Weide is een heerlijk gebied om te recreëren en even goed te ontspannen. Tussen de steden Leiden, Den Haag en Zoetermeer biedt Duin Horst & Weide rust, ruimte en bijzonder veel afwisseling.