Authentiek dineren bij De Bles

De Bles onderscheid zich door het authentiek karakter van het restaurant. De Bles is een eigentijds modern bedrijf in een monumentaal pand met een rijke historie. De Bles is toegankelijk en staat bekend om de kwaliteit van het eten en de vriendelijke bediening.

Bij De Bles werken ze bewust niet met floormanagers en runners, maar met teams van enthousiaste en betrokken medewerkers en dat merk je. Het team dat voornamelijk bestaat uit jonge spontane meiden werkt er elke dag weer aan om met elkaar ervoor te zorgen dat alle gasten het pand blijer en gelukkiger verlaten dan ze binnen kwamen.

Tip

Pak de fiets en ga richting recreatiegebied Vlietland. Daar is van alles te beleven!

Meer lezen over recreatiegebied Vlietland

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
16.00 - 19.30 uur
Woensdag
16.00 - 19.30 uur
Donderdag
16.00 - 19.30 uur
Vrijdag
16.00 - 19.30 uur
Zaterdag
12.00 - 19.30 uur
Zondag
12.00 - 19.30 uur

Waar kan je ons vinden?

Logo de Bles

De Bles

Dr. van Noortstraat 154
2266 HC Stompwijk

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Watersportvereniging Leidschendam en omstreken

Watersportvereniging Leidschendam & omstreken ligt aan de rand van het recreatiegebied Vlietland, direct aan de Vliet en midden in de Randstad. De perfecte start, stop of rustplaats voor een boottocht door de regio!

Sluis in Leidschendam

Bij de sluis in het historische centrum van Leidschendam kun je genieten op meerdere terrassen, caf├ęs en restaurants. Leidschendam heeft namelijk een bijzondere geschiedenis, die je echt proeft in de omgeving van de sluis.