Maak iets moois bij Studio IMBY

Heb je altijd al een oude drukpers willen bedienen en zelf je eigen kaart willen drukken? Wil je zelf iets willen creƫren en leren hoe drukkers vroeger werkten? Hiervoor ben je bij Studio IMBY aan het juiste adres.

Maak je eigen poster, label of postkaart en geniet van het ouderwetse, ambachtelijke proces. Bijvoorbeeld tijdens de workshop Letterpress, waarin je in een kleine groep aan de slag gaat met oude drukpersen.

Naast workshops voor volwassenen begeleidt Eva ook kinderfeestjes waar de kinderen zelf, onder professionele begeleiding, een tas of iets anders naar wens van de jarige bedrukken.

Wil je jouw drukkunsten eens ontdekken? Wees van harte welkom bij Studio IMBY!

 

Openingstijden

Individuele workshops en kinderfeestjes worden in overleg ingepland en er zijn ook regelmatig workshops waar je je voor kunt inschrijven. Neem voor meer informatie contact op met Eva over de verschillende mogelijkheden bij Studio IMBY.

Waar kan je ons vinden?

Studio IMBY

Laan van Middenburg 6
2275 CC Voorburg

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Kinderboerderij Vreugd en Rust

Kinderboerderij Vreugd en Rust is klein, sfeervol, gezellig en overzichtelijk. Ideaal dus voor de kleintjes en de iets-minder-kleintjes. Door de gemoedelijke sfeer waan je jezelf al snel op het platteland! De geiten, kippen en andere dieren zijn erg leuk om van dichtbij te bekijken en te aaien. Daarnaast kunnen kinderen bij de boerderij veel leren […]

Stenen bank (Juliana-Bernhardpark)

In 1947 is ter gelegenheid van het huwelijk van prinses Juliana en prins Bernhard een herdenkingsbank gebouwd in de stijl van de Nieuwe Haagsche School en met beeldhouwwerk naar ontwerp van de beeldhouwer Albert Termote.