Maak iets moois bij Studio IMBY

Heb je altijd al een oude drukpers willen bedienen en zelf je eigen kaart willen drukken? Wil je zelf iets willen creëren en leren hoe drukkers vroeger werkten? Hiervoor ben je bij Studio IMBY aan het juiste adres.

Maak je eigen poster, label of postkaart en geniet van het ouderwetse, ambachtelijke proces. Bijvoorbeeld tijdens de workshop Letterpress, waarin je in een kleine groep aan de slag gaat met oude drukpersen.

Naast workshops voor volwassenen begeleidt Eva ook kinderfeestjes waar de kinderen zelf, onder professionele begeleiding, een tas of iets anders naar wens van de jarige bedrukken.

Wil je jouw drukkunsten eens ontdekken? Wees van harte welkom bij Studio IMBY!

 

Openingstijden

Individuele workshops en kinderfeestjes worden in overleg ingepland en er zijn ook regelmatig workshops waar je je voor kunt inschrijven. Neem voor meer informatie contact op met Eva over de verschillende mogelijkheden bij Studio IMBY.

Waar kan je ons vinden?

Studio IMBY

Laan van Middenburg 6
2275 CC Voorburg

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Vogelplas Starrevaart

Ten zuidwesten van recreatiegebied Vlietland ligt Vogelplas Starrevaart. Dit is een bijzonder aantrekkelijk gebied voor de vele vogels die er voedsel zoeken, broeden en rusten. Bij uitstek dus dé plek voor vogelspotters!

Zwembad Forum Kwadraat

Zwembad Forum Kwadraat is er speciaal voor mensen die graag sportief bezig zijn in het water of (beter) willen leren zwemmen. Met behulp van Sportfondsen organiseert het zwembad sportieve middagen, interessante cursussen en leuke trainingen voor jong en oud.