Maak iets moois bij Studio Imby

Heb je altijd al eens willen spelen met letters? Lekker creatief en tegelijk leren hoe deze oude techniek werkt. Hiervoor ben je bij Studio Imby aan het goede adres.

Maak je eigen poster, label of postkaart en geniet van het ouderwetse, ambachtelijke proces. Bijvoorbeeld tijdens de workshop Letterpress, waarin je in een kleine groep aan de slag gaat met deze oude techniek.

Ook is er plek voor kinderen, bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje waar de kinderen zelf, onder professionele begeleiding een tas of iets anders naar wens van de jarige gaan bedrukken.

Wil je jouw drukkunsten eens ontdekken? Neem dan zeker een kijkje bij Studio Imby!

 

Openingstijden

Workshops en kinderfeestjes worden in overleg ingepland. Neem hiervoor contact op met Studio Imby.

Waar kan je ons vinden?

Studio Imby

Laan van Middenburg 6
2275 CC Voorburg

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Windsurfvereniging Vlietland

Windsurfvereniging Vlietland dé plek om te leren windsurfen of er juist nóg beter in te worden! Als echte windsurf-liefhebber kom je bij deze club altijd aan je trekken. Daarnaast organiseert de vereniging talloze gezellige activiteiten.

Recreatiegebied Vlietland

Het 300 hectare grote Recreatiegebied Vlietland is één van de grootste watersport-, recreatie- en natuurgebieden van Nederland! Het hart van Vlietland wordt gevormd door drie meren met een oppervlakte van in totaal circa 130 hectare.