Winkelen in het Huygenskwartier

Huygenskwartier Voorburg is winkelen in een sfeervol, authentiek winkelgebied. Je vindt er bijzondere boetiekjes en speciaalzaken, voor de laatste mode, leuke accessoires, kinderkleding en de dagelijkse boodschappen. Hier vind je alles wat je nodig hebt!

Elke zaterdag is er weekmarkt op het Oosteinde. Je kunt er terecht voor verse levensmiddelen, verschillende delicatessen, snacks, bloemen, kleding en veel meer. Leuk dus om een dagje winkelen te combineren met een gezellig bezoekje aan de markt!

Het winkelgebied kent een breed aanbod aan horecagelegenheden. Van chique restaurants met een hooggewaardeerde menukaart tot gezellige (grand) café’s met een ontspannen sfeer. Kortom, genoeg mogelijkheden om tijdens het winkelen culinair te genieten van een lunch of diner.

Evenementen bij Huygenskwartier Voorburg

Meisje eet suikerspin - In de Wolken Zomerfestival 2024

In de Wolken Zomerfestival 2024

Tijdens het In de Wolken Zomerfestival komen er auteurs op bezoek en kun je leuke workshops volgen. Michel & Matz geven een voorstelling, er staat een schminktent en er wordt gratis popcorn & suikerspinnen uitgedeeld.

22 juni 2024
Lees meer over In de Wolken Zomerfestival
Kraampje met spulletjes op de Home Made Market

Home Made Market

Bezoek deze leuke markt met verschillende kraampjes in de Van Schagenstraat en Herenstraat van 10.00 uur tot 17.00 uur. De tweede Home Made Market van dit jaar is op woensdag 26 juni 2024.

26 juni 2024
Lees meer over Home Made Market

Tip

Kies voor een dagje uit in het historisch Voorburg. Van Huygen's Hofwijck, museum Swaensteyn, de welbekende beeldenroute door naar een diner in het historische centrum. Er is van alles te doen in het altijd gezellige Huygenskwartier.

Waar kan je ons vinden?

Logo Huygenskwartier Voorburg

Huygenskwartier Voorburg

Voorburg
huygenskwartiervoorburg@lv.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Schatten aan de Vliet

Leidschendam-Voorburg heeft héél veel te bieden. En hoe kun je al dat moois beter ontdekken dan tijdens een prachtige wandel- of fietstocht door de hele regio?

Beeldenroute Voorburg

Vergaap je tijdens deze wandeling aan 35 prachtige kunstwerken en wandel de bijzondere route door het idyllische Voorburg.