Winkelen in het Huygenskwartier

Huygenskwartier Voorburg is winkelen in een sfeervol, authentiek winkelgebied. Je vindt er bijzondere boetiekjes en speciaalzaken, voor de laatste mode, leuke accessoires, kinderkleding en de dagelijkse boodschappen. Hier vind je alles wat je nodig hebt!

Elke zaterdag is er weekmarkt op het Oosteinde. Je kunt er terecht voor verse levensmiddelen, verschillende delicatessen, snacks, bloemen, kleding en veel meer. Leuk dus om een dagje winkelen te combineren met een gezellig bezoekje aan de markt!

Het winkelgebied kent een breed aanbod aan horecagelegenheden. Van chique restaurants met een hooggewaardeerde menukaart tot gezellige (grand) café’s met een ontspannen sfeer. Kortom, genoeg mogelijkheden om tijdens het winkelen culinair te genieten van een lunch of diner.

Evenementen bij Huygenskwartier Voorburg

Mode-event en koopzondag

Op zaterdag 1 april in de middag zijn er diverse modeshows in het pittoreske Huygenskwartier. De straatjes kleuren in allerlei zomerse tinten als modellen over de catwalk lopen. En de inspiratie die zaterdag is opgedaan, kan de volgende dag gelijk gebruikt worden tijdens de koopzondag.

1 & 2 april 2023
Lees meer over het mode-event

Koningsdag 2023

27 April is het zo ver! De pittoreske straatjes van het Huygenskwartier veranderen in een groot oranje feest. Een feestelijke dag met artiesten, DJ's en bands.

27 april 2023
Lees meer over Koningsdag 2023

Tip

Kies voor een dagje uit in het historisch Voorburg. Van Huygen's Hofwijck, museum Swaensteyn, de welbekende beeldenroute door naar een diner in het historische centrum. Er is van alles te doen in het altijd gezellige Huygenskwartier.

Waar kan je ons vinden?

Logo Huygenskwartier Voorburg

Huygenskwartier Voorburg

Voorburg
huygenskwartiervoorburg@lv.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Youseum

Het Youseum in de Westfield Mall of the Netherlands is het museum waar jíj het kunstwerk bent!

Recreatiegebied Vlietland

Het 300 hectare grote Recreatiegebied Vlietland is één van de grootste watersport-, recreatie- en natuurgebieden van Nederland! Het hart van Vlietland wordt gevormd door drie meren met een oppervlakte van in totaal circa 130 hectare.