Winkelen in het Huygenskwartier

Huygenskwartier Voorburg is winkelen in een sfeervol, authentiek winkelgebied. Je vindt er bijzondere boetiekjes en speciaalzaken, voor de laatste mode, leuke accessoires, kinderkleding en de dagelijkse boodschappen. Hier vind je alles wat je nodig hebt!

Elke zaterdag is er weekmarkt op het Oosteinde. Je kunt er terecht voor verse levensmiddelen, verschillende delicatessen, snacks, bloemen, kleding en veel meer. Leuk dus om een dagje winkelen te combineren met een gezellig bezoekje aan de markt!

Het winkelgebied kent een breed aanbod aan horecagelegenheden. Van chique restaurants met een hooggewaardeerde menukaart tot gezellige (grand) café’s met een ontspannen sfeer. Kortom, genoeg mogelijkheden om tijdens het winkelen culinair te genieten van een lunch of diner.

Evenementen bij Huygenskwartier Voorburg

Huygensmuseum in de nacht

Museumnacht

‘Night at the museum’ in sfeervol Huygenskwartier Voorburg op zaterdag 7 oktober 2023. Een avondbezoek aan een museum is extra sfeervol. Een mooi verlicht pand in een donkere omgeving, het nodigt uit tot ontdekken. Bezoek de verschillende musea die meedoen aan de Museumnacht.

7 oktober 2023
Lees meer over Museumnacht
Halloween foto met uitgesneden pompoen

Halloween met Huygens

Voor alle grote en kleine kinderen is Halloween in het Huygenskwartier een feest. Verkleed je en kom lekker griezelen op zaterdag 28 oktober 2023 in Huygenskwartier Voorburg. Met leuke activiteiten voor kinderen en trendy winkels voor volwassenen is het genieten voor jong en oud!

28 oktober 2023
Lees meer over Halloween met Huygens
De Spinoza Oktobermaand

De Spinoza Oktobermaand

De Spinoza Oktobermaand komt naar Huygenskwartier Voorburg. Zaterdag 28 oktober zijn in de Oude Kerk twee lezingen over ‘Spinoza’s Sporen in Voorburg’.

28 oktober 2023
Lees meer over De Spinoza Oktobermaand

Tip

Kies voor een dagje uit in het historisch Voorburg. Van Huygen's Hofwijck, museum Swaensteyn, de welbekende beeldenroute door naar een diner in het historische centrum. Er is van alles te doen in het altijd gezellige Huygenskwartier.

Waar kan je ons vinden?

Logo Huygenskwartier Voorburg

Huygenskwartier Voorburg

Voorburg
huygenskwartiervoorburg@lv.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Horeca in Mall of the Netherlands

In Westfield Mall of the Netherlands zitten rond de zogenaamde dining place 18 restaurants. De dining place doet tevens dienst als Eet Theater. De Westfield Mall heeft voor iedere smaak een restaurant, zoals je het nergens anders vindt!

Kinderboerderij Essesteijn

Kinderboerderij Essesteijn is een gezellig plek voor jong en oud, én natuurlijk voor echte dierenliefhebbers. De koeien, kippen, schapen, konijnen en cavia’s die hier rondlopen zijn leuk gezelschap voor kinderen en ouders.