Midden in de natuur genieten op Boerderij Akkerlust

Hotel Boerderij Akkerlust ligt dicht bij het strand, midden in de natuur en vlakbij Den Haag en Leiden. Fiets- en wandelroutes lopen langs de boerderij. Binnen vijf kilometer van de boerderij kun je een bootje huren, kanoën, skiën en nog veel meer. Op de boerderij wordt melkvee gehouden. Er zijn onder andere makke pony’s, traptractors en skelters voor de kinderen. Het meenemen van een eigen paard is mogelijk.

Dierenliefhebbers opgelet: als je eenmaal in dit hotel geweest ben blijf je terugkomen door de aangename atmosfeer en de fijne dieren! Dat kan natuurlijk in je eentje, maar ook met hele gezin! Daarnaast zijn er in de omgeving van het hotel ook prachtige routes om te bewandelen, te fietsen of te berijden met het paard!

Wist je dat..

Je ook jouw eigen paard of pony mee mag nemen naar Boerderij Akkerlust?

Waar kan je ons vinden?

Log van Hotelboerderij Akkerlust

Hotelboerderij Akkerlust

Stompwijkseweg 55a
Leidschendam
06-25 12 06 44
info@hotelboerderij.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Tropische Vlindertuin

Vlinders aan de Vliet is een kleine tropische dierentuin in Leidschendam bij Den Haag met honderden kleurrijke vlinders, vogeltjes, vissen, schildpadden, reptielen en andere bijzondere insecten.

Neherpark Leidschendam

Een van de meest karakteristieke gebouwen van Leidschendam is onmiskenbaar het Neherlaboratorium. Inmiddels wat verscholen achter moderne appartementen gezien vanaf de J.S. Bachlaan, maar nog steeds met de kenmerkende toren.