Bekijk geweldige voorstellingen in Het Veur Theater

Het Veur Theater is dé plek voor voorstellingen, feesten en partijen! Het theater is gevestigd in een kerkgebouw uit 1908, wat bijdraagt aan de bijzondere atmosfeer. Het hele jaar door zijn hier bijzondere toneelstukken, one-man-shows, cabaretvoorstellingen en meer te zien. En ook weten ze bij Het Veur Theater precies hoe er een goed feest gegeven moet worden, dus ook voor de liefhebbers van een beetje gezelligheid is dit dé plek om te zijn!

Achter de naam zit nog een bijzonder verhaal: Veur was tot 1938 een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, waarvan het grondgebied nu deel uitmaakt van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Zo zie je dat de gemeente vol zit met bijzondere stukjes geschiedenis, waar je op elk willekeurig moment tegenaan kunt lopen!

Evenementen bij Het Veur Theater

Cabaret: Fabian Franciscus – Kleine Wereld

Fabian zijn eerste voorstelling Vlafeest was na de try-out fase vrijwel de gehele tour uitverkocht. Daarmee haalde hij in meerdere theaters al de grote zaal. Meermaals ging hij viraal met stukjes uit zijn voorstelling en was o.a. te gast bij Kopspijkers, Spijkers met Koppen, Radio 538 en Na Het Nieuws.

29 september 2021
Lees meer over Fabian Franciscus – Kleine Wereld

Klarinettrio LEA

Lars Wouters van den Oudenweijer - klarinet, Esra Pehlivanli – altviool en AnastasiaSafonova – piano. Het Kegelstatt klarinettrio is gecomponeerd voor vrienden van Mozart. Schubert componeerde de poëtische toverwereld Märchenerzählungen. Verder melodieuze muziek van Gordon Jacob en romantisch werk van Carl Reinecke.

30 september 2021
Lees meer over Klarinettrio LEA

Meiden van LOS – Lusten en Lasten

De Meiden van LOS zijn terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille.

1 en 2 oktober 2021
Lees meer over de Meiden van LOS

Tip

Loop voor of na de voorstelling even langs het Sluisje bij de Vliet. Een schitterende plek, ook voor een hapje en drankje. 

Lees meer over de Sluis in Leidschendam

Waar kan je ons vinden?

Het Veur Theater

Damlaan 44
Leidschendam
070 – 30 000 13
info@hetveurtheater.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Horeca in Huygenskwartier

De horeca in het historische centrum van Voorburg is veelzijdig, en biedt altijd sfeer en karakter. Het winkelgebied van Oud-Voorburg combineert winkels, met horeca en cultuur in een uniek monumentaal decor.

Bioscoop Kinepolis

Bij Kinepolis in Leidschendam kijk naar je de beste films. De bioscoop heeft maar liefst 11 zalen en is voorzien van de modernste technieken voor de beste filmbeleving.