Ontdek de culturele hotspot Theater Ludens

Theater Ludens is dé culturele hotspot van Leidschendam-Voorburg! Met meer dan 150 voorstellingen leveren wij jong en oud een geweldig aanbod op gebied van cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. Naast de reguliere voorstellingen organiseert het theater ook speciale evenementen voor, en in samenwerking met de cultureel actieve inwoners van Leidschendam-Voorburg!

Theater Ludens organiseert samen met haar culturele en maatschappelijke partners veel activiteiten die de bewoners van Leidschendam-Voorburg ten goede komen. En heb je een feest, een presentatie of een evenement? Ook dan bent je hier aan het goede adres! Het hele jaar is er wat te beleven, dus kijk gerust op de site om te zien door welke voorstelling je je binnenkort kan laten verbazen en verwonderen!

Evenementen bij Theater Ludens

Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemaal wel zeggen

Harry Sacksioni - Dat kunnen ze allemaal wel zeggen

Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni viert zijn 50 jaar optreed-jubileum met een nieuw solo programma plus de uitkomst van zijn gelijknamige anekdotenboek.

11 mei 2024
Lees meer over Harry Sacksioni
Marcel Harteveld - Voor de bui binnen

Marcel Harteveld - Voor de bui binnen

In dit muzikale cabaretspektakel probeert Marcel zijn nieuwe aanwinst overeind te houden, terwijl hij zelf al zijn vuile was buiten hangt. Of binnen, eigenlijk.

17 mei 2024
Lees meer over Voor de bui binnen
Jim van der Zee - Keep it fresh

Jim van der Zee - Keep it fresh

Jim van der Zee doet er alles aan om jouw theaterervaring zo uniek mogelijk te maken en alles te geven wat hij in zich heeft. Soms alleen, soms samen met anderen. Let's keep it fresh!

18 mei 2024
Lees meer over Keep it fresh

Voor ieder wat wils

Met zo'n 140 voorstellingen per jaar en een programma dat bestaat uit cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. Leuk uitgaan kan ook dichtbij!

Waar kan je ons vinden?

Logo Theater Ludens

Theater Ludens

Burgemeester Feithplein 95
Voorburg
Kantoor: 070 3864880 Kassa: 070 3871168
info@theaterludens.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Het maakt niet uit waar je geïnteresseerd in bent: Bibliotheek aan de Vliet Voorburg heeft er een boek over. Door het ruime aanbod aan boeken kunnen jong en oud plezierig lezen, gewoon thuis of gezellig aan de leestafel in de bibliotheek.

Central Park Voorburg

Gevestigd in een rijksmonument met een prachtige inrichting zorgt Central Park Voorburg voor een bijzondere vakantiesfeer. Daarnaast kun je heerlijk genieten van smaakvolle gerechten in het restaurant.