E-Choppers huren bij ChopperRent

Elektrische Choppers zijn niet alleen stil maar ook  ideaal om op een milieuvriendelijke wijze de omgeving te ontdekken.

Vanaf Leidschendam kan je prachtige tochten maken langs de bezienswaardigheden die de regio de bieden heeft. Via de Driemanspolder stuur je zo naar Delft of Leiden. Je kunt met je vrienden of collega’s heerlijk toeren tussen de weilanden van nabijgelegen groengebied. Wat denk je van een roadtrip door Den Haag of Scheveningen? De Choppers zijn in tijdsblokken van 3 uur of een hele dag te huur en voor de rijders zijn leuke routes beschikbaar. Wil je met de kinderen of met z’n tweetjes op pad? Dan kan je ook gebruiken maken van de tweezitter e-choppers.

Om een E-Chopper te mogen besturen moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat.

Tip

Plan je een uitje op de e-chopper? Maak dan een stop bij een van de leuke terrassen langs de Vliet. De perfecte plek voor een hapje of een drankje met een schitterend uitzicht. 
Lees meer over horeca rond de vliet

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op de website

Waar kan je ons vinden?

Logo Chopperrent

ChopperRent

De Limonadefabriek
Venestraat 56
2266 BA Leidschendam
06-42831719
info@chopperrent.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Stadstuin Rusthout

In het bruisende hart van Leidschendam vind je Stadstuin Rusthout. Een heerlijke plek met leuke dieren, een fijne natuurspeeltuin en nog veel meer. Hier kun je even tot rust komen en genieten van de gezellige atmosfeer.

Houtzaagmolen De Salamander

De Salamander is een opvallende houtzaagmolen in Leidschendam. De molen is rond 1778 opnieuw gebouwd. Er werd een stoommachine ingezet om ook bij windstilte te kunnen zagen, een techniek die voor die tijd vrij nieuw was.