Eet en drink rond De Vliet

Het kan zomaar voorkomen dat je na een sportief en gezellig dagje uit Leidschendam-Voorburg écht even zin hebt in wat lekkers! Wel, geen enkel probleem, want rond De Vliet vind je gezellige horeca voor elke gelegenheid!

Of je nu gewoon even op zoek bent naar een borrelhapje en een drankje of een uitgebreide maaltijd: rond De Vliet vind je het allemaal! En op de terrassen aan het water kun je landelijk genieten met uitzicht op De Vliet. Zo wordt ieder dagje uit een waar succes.

Wist je dat..

Er in 2018 nog een boek is uitgebracht over De Vliet? Deze kun je kopen voor €29,50 bij Huygens' Hofwijck en Museum Swaensteyn.
Meer informatie over Huygens' Hofwijck

Waar kan je ons vinden?

Verrassende activiteiten

Horeca in Huygenskwartier

De horeca in het historische centrum van Voorburg is veelzijdig, en biedt altijd sfeer en karakter. Het winkelgebied van Oud-Voorburg combineert winkels, met horeca en cultuur in een uniek monumentaal decor.

Houtzaagmolen De Salamander

De Salamander is een opvallende houtzaagmolen in Leidschendam. De molen is rond 1778 opnieuw gebouwd. Er werd een stoommachine ingezet om ook bij windstilte te kunnen zagen, een techniek die voor die tijd vrij nieuw was.