Ontdek de culturele hotspot Theater Ludens

Theater Ludens is dé culturele hotspot van Leidschendam-Voorburg! Met meer dan 150 voorstellingen leveren wij jong en oud een geweldig aanbod op gebied van cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. Naast de reguliere voorstellingen organiseert het theater ook speciale evenementen voor, en in samenwerking met de cultureel actieve inwoners van Leidschendam-Voorburg!

Theater Ludens organiseert samen met haar culturele en maatschappelijke partners veel activiteiten die de bewoners van Leidschendam-Voorburg ten goede komen. En heb je een feest, een presentatie of een evenement? Ook dan bent je hier aan het goede adres! Het hele jaar is er wat te beleven, dus kijk gerust op de site om te zien door welke voorstelling je je binnenkort kan laten verbazen en verwonderen!

Evenementen bij Theater Ludens

Theater van de Klucht - Oh oh Den Haag

Theater van de Klucht - Oh oh Den Haag

Met “Oh Oh Den Haag” brengen Bas Muijs, Sabine Beens en Arijan van Bavel (Adje!) een doldwaze komedie vol Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en herkenbare draaikonterij.

9 december 2023
Lees meer over Oh oh Den Haag
Mime Wave - OMA

Mime Wave - OMA (4+)

Gebruikmakend van zowel beeldend als fysiek theater ziet Misha zijn oma langzaam transformeren in wie ze vroeger was. Een acrobate en danseres. Misha geniet en kijkt om steeds meer te weten te komen.

10 december 2023
Lees meer over Mime Wave
Amsterdams Kleinkunst Festival Finalistentournee

Amsterdams Kleinkunst Festival Finalistentournee

De finalisten en winnaars van de AKF Sonneveldprijs, Publieksprijs en Shaffy Cheque zijn vanaf het najaar door het hele land te zien tijdens de finalistentournee. Zo ook in Theater Ludens.

15 december 2023
Finalistentournee

Voor ieder wat wils

Met zo'n 140 voorstellingen per jaar en een programma dat bestaat uit cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. Leuk uitgaan kan ook dichtbij!

Waar kan je ons vinden?

Verrassende activiteiten

Neherpark Leidschendam

Een van de meest karakteristieke gebouwen van Leidschendam is onmiskenbaar het Neherlaboratorium. Inmiddels wat verscholen achter moderne appartementen gezien vanaf de J.S. Bachlaan, maar nog steeds met de kenmerkende toren.

Kinderboerderij Vreugd en Rust

Kinderboerderij Vreugd en Rust is klein, sfeervol, gezellig en overzichtelijk. Ideaal dus voor de kleintjes en de iets-minder-kleintjes. Door de gemoedelijke sfeer waan je jezelf al snel op het platteland! De geiten, kippen en andere dieren zijn erg leuk om van dichtbij te bekijken en te aaien. Daarnaast kunnen kinderen bij de boerderij veel leren […]