Ontdek de culturele hotspot Theater Ludens

Theater Ludens is dé culturele hotspot van Leidschendam-Voorburg! Met meer dan 150 voorstellingen leveren wij jong en oud een geweldig aanbod op gebied van cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. Naast de reguliere voorstellingen organiseert het theater ook speciale evenementen voor, en in samenwerking met de cultureel actieve inwoners van Leidschendam-Voorburg!

Theater Ludens organiseert samen met haar culturele en maatschappelijke partners veel activiteiten die de bewoners van Leidschendam-Voorburg ten goede komen. En heb je een feest, een presentatie of een evenement? Ook dan bent je hier aan het goede adres! Het hele jaar is er wat te beleven, dus kijk gerust op de site om te zien door welke voorstelling je je binnenkort kan laten verbazen en verwonderen!

Evenementen bij Theater Ludens

Creatieve workshop 'Vibez & Paint' in Theater Ludens Voorburg

Creatieve workshop 'Vibez & Paint'

Kom op vrijdag 31 mei van 20.00 tot 22.00 uur schilderen met muziek en good vibes! Tijdens de workshop 'Vibez & Paint' word je uitgenodigd om je creatieve kant te ontdekken.

31 mei 2024
Lees meer over Vibez & Paint
Sven Ratzke - Where are we now?

Sven Ratzke - Where are we now? (try-out)

In WHERE ARE WE NOW duiken Ratzke en zijn pianist eervol, maar volledig nieuwsgierig in het grote oeuvre van David Bowie en toveren in prachtige nieuwe arrangementen, versies zoals ook Bowie ze zelf had willen horen.

1 juni 2024
Lees meer over Sven Ratzke
Alexander Beets & Kungfu Jazz Orchestra ft. Tom van der Zaal

Alexander Beets & Kungfu Jazz Orchestra ft. Tom van der Zaal

Speciale gast van de avond is niemand minder dan het Kungfu Jazz Orchestra onder leiding van Alexander Beets, samen met Tom van der Zaal.

14 juni 2024
Lees meer over Alexander Beets & Kungfu Jazz Orchestra

Voor ieder wat wils

Met zo'n 140 voorstellingen per jaar en een programma dat bestaat uit cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. Leuk uitgaan kan ook dichtbij!

Waar kan je ons vinden?

Logo Theater Ludens

Theater Ludens

Burgemeester Feithplein 95
Voorburg
Kantoor: 070 3864880 Kassa: 070 3871168
info@theaterludens.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Huygens’ Swaensteyn

Huygens’ Swaensteyn is hét huis voor de geschiedenis, kunst en cultuur van Voorburg en Leidschendam. Het museum is gevestigd in het Notarishuis in de Herenstraat, een van de oudste gebouwen in het Huygenskwartier van Voorburg.

Recreatiegebied Nieuwe Driemanspolder

De Nieuwe Driemanspolder is, zoals de naam al een beetje verraadt, een gloednieuw recreatiegebied dat aansluit bij het Westerpark en het Buytenpark in Zoetermeer.