Vaar door het kanaal De Vliet

De Vliet is een aantrekkelijke route voor liefhebbers van watersport tussen Leiden en Delft, met aanlegplaatsen bij parken, bezienswaardigheden en terrasjes. Zo vaar je van de ene naar de andere plek zonder je ook maar een moment te vervelen. En door de vele horeca langs de route wordt iedere vaartocht een waar feest.

Voor de liefhebbers van prachtige Hollandse landschappen is deze vaarroute een echte must. Hier zie je historische boerderijen en prachtige huizen langs het water. En doordat de route dwars door Leidschendam loopt krijg je vanaf het water ook nog eens een mooi kijkje in een van de gezelligste steden van Zuid-Holland.

Tip

Er is altijd iets te beleven bij de sluis in Leidschendam. Waar boten door te sluis manoeuvreren en fietsers even stoppen voor een verkoelend ijsje of een lekkere lunch.

Lees meer over de Sluis in Leidschendam

Waar kan je ons vinden?

Verrassende activiteiten

Storm Aquapark Vlietland

Storm Aquapark Vlietland biedt avontuurlijk en gezellig speelplezier voor kleine én iets grotere kinderen. Bij het Aquapretpark vind je onder andere op het water trampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus, een volleybalcircuit en nog veel meer.

Horeca rond De Vliet

Het kan zomaar voorkomen dat je na een sportief en gezellig dagje uit Leidschendam-Voorburg écht even zin hebt in wat lekkers! Wel, geen enkel probleem, want rond De Vliet vind je gezellige horeca voor elke gelegenheid!