Kom lekker genieten bij de horeca in de Julianabaan

Of je nu zin hebt in een uitgebreide lunch of iets makkelijks voor onderweg: de Julianabaan heeft het. Hier kun je het lekkerste eten halen bij een van de unieke tentjes, grote ketens of gewoon bij de supermarkt.

Lekkere broodjes, heerlijke roti of gewoon een stevige hamburger: het kan allemaal in de Julianabaan. En als je liever zelf aan de slag gaat in de keuken kun je ook hier de ingrediënten halen voor je favoriete gerecht. En op warme zomerdagen haal je hier ook nog eens écht Italiaans ijs. Zo heeft de Julianabaan voor elk wat wils!

Wist je dat..

Je vlakbij de Julianabaan bij Theater Ludens terecht kunt voor gevarieerd programma aan voorstellingen? Van muziek, toneel tot caberet. 

Lees meer over Theater Ludens

Openingstijden

Maandag
08.00 - 22.00 uur
Dinsdag
08.00 - 22.00 uur
Woensdag
08.00 - 22.00 uur
Donderdag
08.00 - 22.00 uur
Vrijdag
08.00 - 22.00 uur
Zaterdag
08.00 - 22.00 uur
Zondag
Gesloten

Openingstijden kunnen per locatie verschillen.

Waar kan je ons vinden?

Logo De Julianabaan

Horeca in de Julianabaan

Kon. Julianalaan
Voorburg

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Beeldenroute Voorburg

Vergaap je tijdens deze wandeling aan 35 prachtige kunstwerken en wandel de bijzondere route door het idyllische Voorburg.

Het Veur Theater

Het Veur Theater is dé plek voor voorstellingen, feesten en partijen! Het theater is gevestigd in een kerkgebouw uit 1908, wat bijdraagt aan de bijzondere atmosfeer. Het hele jaar door zijn hier bijzondere toneelstukken, one-man-shows, cabaretvoorstellingen en meer te zien.