Winkelen rondom Leidschendam Damplein

Historisch, gemoedelijk, waterrijk, kleinschalig, gezellig, feestelijk: het zijn slechts enkele van de vele goede redenen om eens een bezoek aan Leidschendam Centrum te brengen. Hier vind je ook een grote variatie aan leuke winkels waar je van alles kunt krijgen!

De winkelrijke Damlaan, het centraal gelegen Damplein en de historische Venestraat vormen het oude hart van Leidschendam waar je leuk kunt winkelen met het hele gezin, of gewoon even lekker rustig in je eentje! Kleding, decoratie, bloemen, eten en drinken en nog veel meer: hier is het allemaal te vinden. Waar ga jij het halen?

Evenementen bij Leidschendam Centrum

Shantykoor Midscheeps

Shantyfestival Shanty's aan de Vliet

Meer dan 300 zangers en muzikanten in feestelijke “Shanty” klederdracht gaan zich weer inzetten, met een afwisselend zeemansliederen repertoire om alle bezoekers van het Leidschendams sluisgebied een succesvolle middag te geven.

9 juli 2022 tussen 12:00 en 17:30 uur
Lees meer over het Shantyfestival

Tip

Van winkelen in het centrum zo door lunchen aan de sluis in Leidschendam. Dat is toch heerlijk?

Waar kan je ons vinden?

Logo Leidschendam Centrum

Leidschendam Centrum

Leidschendam

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Natuurgebied Leidschendammerhout

In Natuurgebied Leidschendammerhout grazen Hooglanders rond de plassen en broeden vogels in de bomen. In dit langgerekte natuurgebied kan er eindeloos gewandeld en gereden worden.

Horeca in de Julianabaan

Of je nu zin hebt in een uitgebreide lunch of iets makkelijks voor onderweg: de Julianabaan heeft het. Hier kun je het lekkerste eten halen bij een van de unieke tentjes, grote ketens of gewoon bij de supermarkt.