Ontdek Recreatiegebied Vlietland

Het 300 hectare grote Recreatiegebied Vlietland is één van de grootste en meest aantrekkelijke watersport-, recreatie- en natuurgebieden van Nederland! Het hart van Vlietland wordt gevormd door drie meren met een oppervlakte van in totaal circa 130 hectare. Daaromheen liggen bossen, kreken, ligweiden en een parkachtig landschap waar je je uren in kunt vermaken.

In het park zijn volop mogelijkheden voor vele vormen van water- en landrecreatie. Zo kan men in Vlietland onder meer plezier beleven aan een klimpark, een aquapark, een camping, een watersportvereniging, een zeilvereniging, een surfvereniging, een zeilschool, een roeivereniging, huur van waterfietsen, kano’s, zeil-, motor- en roeiboten, havens aan de Vliet, een haven aan een binnenmeer, een prachtig restaurant aan het water en meerdere horecapaviljoens.

Wist je dat..

Je ook kunt kamperen bij Camping Vlietland. Een gezellige camping midden in het recreatiegebied. 
Bekijk Camping Vlietland

Waar kan je ons vinden?

Logo Recreatiegebied Vlietland

Recreatiegebied Vlietland

Rietpolderweg 1
Leidschendam
vlietland@vlietland.com

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Windsurfvereniging Vlietland

Windsurfvereniging Vlietland dé plek om te leren windsurfen of er juist nóg beter in te worden! Als echte windsurf-liefhebber kom je bij deze club altijd aan je trekken. Daarnaast organiseert de vereniging talloze gezellige activiteiten.

Horeca in Stompwijk

De Bles is een eigentijds restaurant in een monumentaal pand met een rijke historie. De Bles is toegankelijk en staat bekend om de kwaliteit van het eten en de vriendelijke bediening.