Bekijk tentoonstellingen bij Galerie ArtiBrak

De sfeervolle galerie ArtiBrak is gevestigd in het pand Herenstraat 44, in het historische centrum van Voorburg. In de galerie worden vierwekelijks tentoonstellingen gehouden met bijzondere, opvallende en inspirerende kunstwerken. Hier kun je als kunstliefhebber je hart ophalen! Naast uitwisselingen met andere kunstenaarsverenigingen (nationaal en internationaal), worden er door het jaar heen workshops georganiseerd.

Leidschendam-Voorburg is een kunstzinnige gemeente, en bij galerie ArtiBrak kun je dat écht ervaren! Daarnaast wordt er door de galerie deelgenomen aan diverse kunstmanifestaties in Leidschendam-Voorburg zoals bijvoorbeeld de Voorburgse Rondgang, de Museumnacht en het Huygens Festival. Zo staat Galerie ArtiBrak midden in het culturele leven van de gemeente!

Ontdek meer Voorburg

Vanuit ArtiBrak stap je zo op de fiets langs de beeldenroute in Voorburg. Een fietsroute van circa 12,5 KM die je meeneemt langs 33 beelden.

Lees meer over de beeldenroute Voorburg

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
13.00 - 17.00 uur
Donderdag
13.00 - 17.00 uur
Vrijdag
13.00 - 17.00 uur
Zaterdag
12.00 - 16.00 uur
Zondag
13.00 - 17.00 uur

Waar kan je ons vinden?

Verrassende activiteiten

Schatten aan de Vliet

Leidschendam-Voorburg heeft héél veel te bieden. En hoe kun je al dat moois beter ontdekken dan tijdens een prachtige wandel- of fietstocht door de hele regio?

Horeca in Stompwijk

De Bles is een eigentijds restaurant in een monumentaal pand met een rijke historie. De Bles is toegankelijk en staat bekend om de kwaliteit van het eten en de vriendelijke bediening.