Bekijk tentoonstellingen bij Galerie ArtiBrak

De sfeervolle galerie ArtiBrak is gevestigd in het pand Herenstraat 76, in het historische centrum van Voorburg. In de galerie worden elke vier weken tentoonstellingen gehouden met bijzondere kunstwerken. Hier kun je als kunstliefhebber je hart ophalen! Naast uitwisselingen met andere verenigingen van kunstenaars uit binnenland en buitenland, worden er door het jaar heen workshops georganiseerd.

Leidschendam-Voorburg is een kunstzinnige gemeente, en bij galerie ArtiBrak kun je dat ├ęcht ervaren! Daarnaast wordt er door de galerie deelgenomen aan diverse culturele activiteiten in Leidschendam-Voorburg zoals bijvoorbeeld de Voorburgse Rondgang, de Museumnacht en het Huygens Festival. Zo staat Galerie ArtiBrak midden in het culturele leven van de gemeente!

Evenementen bij ArtiBrak

Artibrak zomertentoonstelling 2024 - werk van BerBoom

Zomertentoonstelling van Galerie ArtiBrak

De zomertentoonstelling van Galerie ArtiBrak is vol van kleur en leven, in keramiek en olieverf. Met werk van keramist Ghislaine van Tongeren, beeldhouwer en keramist Tilly Egberts en kunstschilder Ber Boom.

t/m 11 augustus 2024
Lees meer over ArtiBrak's zomertentoonstelling

Ontdek meer Voorburg

Vanuit ArtiBrak stap je zo op de fiets langs de beeldenroute in Voorburg. Een fietsroute van circa 12,5 KM die je meeneemt langs 33 beelden.
Lees meer over de beeldenroute Voorburg

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
13.00 - 17.00 uur
Donderdag
13.00 - 17.00 uur
Vrijdag
13.00 - 17.00 uur
Zaterdag
12.00 - 16.00 uur
Zondag
13.00 - 17.00 uur

Waar kan je ons vinden?

Logo van Artibrak

ArtiBrak

Herenstraat 44
Voorburg
070 386 8701
secretaris@artibrak.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

B&B de Rietvink

Geniet van de gastvrijheid van B&B de Rietvink in het prachtig houten huis met twee ruime kamers, elk met eigen badkamer. Voel je thuis en ontspan in de ruime tuin.

Oude- of Martinikerk

De Oude- of Martinikerk heeft een unieke historie, beginnend rond het jaar 1200. Tot op de dag van vandaag kun je hier de grotendeels middeleeuwse uitstraling van de kerk bewonderen!