Stap binnen bij Poldermolen De Vlieger

Molen de Vlieger is een poldermolen gelegen in het unieke  polderlandschap Essesteijn te Voorburg waar ook een kinderboerderij deel van uitmaakt. De authentieke molen, gebouwd in 1621, is nog volledig operationeel en thans in- gericht als museum.

U kunt Molen de Vlieger bezichtigen, waarbij u een rondleiding krijgt van een van onze deskundige vrijwilligers. Ervaar de schoonheid en voel de kracht van een stukje oer-Hollands vakmanschap. Een leuk uit- stapje voor kinderen, uzelf en uw (buitenlandse) gasten!

Openingstijden

2 april t/m 31 oktober, elke woensdag en zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur.

Waar kan je ons vinden?

Logo Molen de Vlieger

Poldermolen De Vlieger

Essepad 3
Voorburg
070-3694372

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Bibliotheek aan de Vliet Leidschendam

De Bibliotheek aan de Vliet Leidschendam staat vol met boeken voor jong en oud. Of je nu houdt van literatuur, architectuur, geschiedenis of biologie: hier vind je bijzondere boeken over alle denkbare thema’s.

Buitenplaats Molenwei

Natuur- en recreatieboerderij Buitenplaats Molenwei werkt aan een toekomstbestendig platteland. Waar voorheen de koeien stonden is nu ruimte voor bijeenkomsten, kunst en cultuur. De locatie beschikt over originele binnenruimtes en groene sfeerkamers voor zakelijke gasten, cultureel event of een familiedag. Regelmatig worden workshops en educatieve programma’s georganiseerd met professionals uit de regio. Groene thema’s en […]