Evenementen overzicht

Ontdek alles wat er te beleven valt met het handige zoekfilter

Zoekfilter

Maak uw selectie
Wis filter

Eten en drinken

Beeld: Huygenskwartier

Aan tafel!

9 december 2023 t/m 5 januari 2025

In 2024 brengen horeca, winkels en culturele instellingen in Huygenskwartier Voorburg een groot aanbod aan producten en activiteiten in het thema ‘Aan tafel!’

Kunst en cultuur

Beeld: Gerart Kamphuis

Expositie Artibrak mei - juni

t/m 22 juni

Van een uitbundig vrolijke toren tot een schijnbaar eenvoudige stenen vorm, de nieuwe expositie in Galerie ArtiBrak brengt uitersten bijeen. Verwacht kleurrijke schilderijen en sterke abstracte sculptuur.

Eten en drinken

Beeld: Huygenskwartier

A Walk Downtown '24 en koopzondag

31 mei t/m 2 juni 2024

Naast livemuziek is er nog veel meer te doen tijdens A Walk Downtown 2024. Theater, food, lifestyle en activiteiten voor kids en de hele familie. Het gebeurt dit weekeinde allemaal in de ‘parel aan de Vliet’.

Cursussen en workshops

Beeld: Theater Ludens

Creatieve workshop 'Vibez & Paint'

31 mei 2024

Kom op vrijdag 31 mei van 20.00 tot 22.00 uur schilderen met muziek en good vibes! Tijdens de workshop 'Vibez & Paint' word je uitgenodigd om je creatieve kant te ontdekken.

Kunst en cultuur

Beeld: Theater Ludens

Sven Ratzke - Where are we now? (try-out)

1 juni 2024

In WHERE ARE WE NOW duiken Ratzke en zijn pianist eervol, maar volledig nieuwsgierig in het grote oeuvre van David Bowie en toveren in prachtige nieuwe arrangementen, versies zoals ook Bowie ze zelf had willen horen.

Cursussen en workshops

Beeld: Bibliotheek aan de Vliet

Workshop: Mindfulness

6 juni 2024

We hebben vaak haast, doen dingen op de automatische piloot en staan er eigenlijk nauwelijks bij stil. Wil jij meer in het moment leren leven? Leren te kijken en ervaren zonder meteen een oordeel te hebben? Dan is deze gratis workshop 'Mindfulness' iets voor jou.

Met kinderen

Beeld: Scouting Hubertus-Brandaan

Lentefeest bij Scouting Hubertus-Brandaan

8 juni 2024

Omdat ze 90 jaar bestaan, organiseert Scouting Hubertus-Brandaan een groots Lentefeest. Kom lasergamen, leef je uit op het springkussen, versla de chocozoenen of ga aan de slag met een kano of radarboot.

Eten en drinken

Beeld: Huygenskwartier

Food la Route

9 juni 2024

Ga op een speciale manier uit eten en geniet op één avond van vier restaurants in het pittoreske Huygenskwartier Voorburg. Tijdens een gezellige avond bezoekt je vier restaurants waar je verschillende gerechten proeft.

Kunst en cultuur

Beeld: Theater Ludens

Alexander Beets & Kungfu Jazz Orchestra ft. Tom van der Zaal

14 juni 2024

Speciale gast van de avond is niemand minder dan het Kungfu Jazz Orchestra onder leiding van Alexander Beets, samen met Tom van der Zaal.

Kunst en cultuur

Beeld: Het Veur Theater

Bolder & van Santen - Noem het een huwelijk (try-out)

15 juni 2024

Een nieuw duo heeft zich gevormd: Bolder & Van Santen. Audrey en Noël vormen samen een nieuw spraakmakend koppel. Een voorstelling over de prachtige ellende waarin liefde kan verzanden.

Kunst en cultuur

Beeld: Theater Ludens

Leaving for Nashville - The Legends of Classic Country Music, Theatertour Part 2

15 juni 2024

Van tranentrekkende ballads naar opzwepende Country Swing tot Honky Tonk, van Nashville tot Austin en terug. Ook als je (nog) geen liefhebber bent van country!

Kunst en cultuur

Beeld: Huygenskwartier

De Voorburgse Rondgang

15 juni 2024

De Voorburgse Rondgang laat kunstliefhebbers genieten van het werk van gevestigde en beginnende kunstenaars. Met twee musea, twee galeries, centra voor kunstuitleen en ateliers is Huygenskwartier Voorburg een eldorado voor kunstminnaars.

Cursussen en workshops

Beeld: Theater Ludens

Igone de Jongh Masterclass

20 juni 2024

In deze Masterclass zal Igone de Jongh live twee pupillen coachen bij het aanleren van groot klassiek werk, waarna de pupillen dit stuk opvoeren, begeleidt door live piano. Een middag vol liefde voor de dans, de danspraktijk en het persoonlijke verhaal.

Kunst en cultuur

Beeld: Theater Ludens

Ellister's van der Molen's Veluwesuite

21 juni 2024

De Veluwesuite, gecomponeerd door Ellister Van Der Molen, is een meesterwerk dat de schoonheid van de Veluwe tot leven brengt door middel van muziek. Met haar unieke mix van jazz, klassiek en folk creëert ze een sfeer die zowel hartverwarmend als inspirerend is.

Met kinderen

Beeld: In de wolken

In de Wolken Zomerfestival 2024

22 juni 2024

Tijdens het In de Wolken Zomerfestival komen er auteurs op bezoek en kun je leuke workshops volgen. Michel & Matz geven een voorstelling, er staat een schminktent en er wordt gratis popcorn & suikerspinnen uitgedeeld.

Cursussen en workshops

Beeld: Het Veur Theater

The Visionary Journey Live

22 juni 2024

Bereid je voor om live en persoonlijk ondergedompeld te worden in de magie van transformatie! Gedurende deze avond zal Nurlaila de essentie van haar coachingsprogramma met je delen.

Winkelen

Beeld: Huygenskwartier

Home Made Market

26 juni 2024

Bezoek deze leuke markt met verschillende kraampjes in de Van Schagenstraat en Herenstraat van 10.00 uur tot 17.00 uur. De tweede Home Made Market van dit jaar is op woensdag 26 juni 2024.

Kunst en cultuur

Beeld: Theater Ludens

Dans aan de Vliet - Gratitude

29 juni 2024

Mis de allerlaatste voorstelling van Stichting Dans aan de Vliet niet! Na 15 jaar nemen we afscheid met een prachtig één uur voorstelling met een aantal dansscholen.

Eten en drinken

Beeld: Huygenskwartier

40 jaar Le Barquichon

30 juni 2024

Le Barquichon opende veertig jaar geleden voor het eerst de deuren. Op zondag 30 juni 2024 viert het restaurant dit met een groot culinair jubileumfeest met muziek.

Eten en drinken

Beeld: Huygenskwartier

Jazz in Voorburg

5 t/m 7 juli 2024

Een proeverij van lekkere jazzmuziek en heerlijk eten. Jazz in Voorburg is hét 3-daags gratis toegankelijk Jazz Festival van Voorburg. Op diverse podia in het Huygenskwartier (Van Schagenstraat) presenteren ze een breed programma.

Kunst en cultuur

Beeld: Theater Ludens

Hugo van Eck - Computergestuurd (try-out)

11 juli 2024

Een cabaretavond in samenwerking met AI. Hugo gelooft dat hij nog niet overbodig is en laat dat zien in zijn voorstelling waarin hij het opneemt voor de toekomst van de mens en tegen een computer die niet had bestaan zonder de menselijke vindingrijkheid.

Pagina 1 van 1

Verrassende activiteiten

Horeca in Mall of the Netherlands

In Westfield Mall of the Netherlands zitten rond de zogenaamde dining place 18 restaurants. De dining place doet tevens dienst als Eet Theater. De Westfield Mall heeft voor iedere smaak een restaurant, zoals je het nergens anders vindt!

Camping Vlietland

Camping Vlietland is een gezellige, autovrije familiecamping in recreatiegebied Vlietland, midden in de Randstad en op de grens van Het Groene Hart. Geniet van stad, water en de wandel- en fietsroutes in de buurt.